Yrityksille

Kati on ammattitaitoinen stylisti sekä esiintyjä. 

Katin Toimiva tyyli -koulutukset ovat aitoja ja iloisia kohtaamisia ihmisten kesken.  Toimiva tyyli -koulutus voi olla kestoltaan 2-6h ja koulutukset on saatavissa myös etänä. 

Etälähetykset toteutetaan studio-olosuhteissa. Koulutukset räätälöidään aina asiakkaan tarpeista lähtöisin. 

Kerro teidän toiveistanne! Toimiva tyyli -koulutus sopii hyvin esim. tyky-päivään tai kevennyksesi asiapitoisen seminaaripäivän jälkeen.  Lue lisää koulutuksista täältä.

“Kati Vasell piti koulutuksen konsulenteille ja tiiminjohtajillemme. Osallistujien antama palaute oli erittäin myönteinen! Osallistujia oli sekä paikanpäällä että etänä. Zoomin kautta saatu kommentti kuvaa koulutusta hyvin: ”Katsoisimme mieluummin Katia kuin dioja”.

Kati on luonnollinen, varma ja hauska. Ulkoinen olemus on sopusoinnussa aiheen ja viestinnän kanssa. Hänellä on erityinen taito yhdistää ammattitaitonsa, monipuolinen tietotaito ja oma verbaalinen ja non-verbaalinen viestintänsä. Hyvä paketti!”

Eija Niemi

Maahatuoja, Tupperware

Vaatemyymälät

Kati kouluttaa myös myymälähenkilökuntaa, jotta he voivat palvelella asiakkaitaan vieläkin paremmin. Katin koulutuksessa käydään läpi mm. vartalontyypitys sekä värien sopivuus. Kun myyjillä on asiantunteva osaaminen stailaamisesta, he pystyvät perustelemaan valintoja asiakkaille entistä paremmin ja ehdottomaan juuri hänen tyylilleen sopiva vaatteita. Kun asiakas ilahtuu osaavan myyjän palvelusta, lisämyynti sujuu kuin itsestään. Koulutetut myyjät voivat tarjota asiakkailleen myös “Personal shopper” -palvelua.   

Ota yhteyttä Katiin puhelimitse tai sähköpostilla, mikäli haluat kouluttaa henkilökuntaasi!

Näytökset ja tapahtumat

Toimiva tyyli -näytökset sopivat myös osaksi erilaisia tapahtumia. Kati on pitänyt näytöksiä mm. tavaratalo- ja kauppakeskustapahtumissa sekä messuilla. 

Toimiva tyyli -näytökset poikkeavat perinteisistä muotinäytöksistä olemalla informatiivisempia asiakkaille. Näytösten kesto voidaan sopia 10-30 min välillä ja tänä aikana asua muokataan mallin päällä. Näin asiakkaalle selviää, miten monikäyttöinen yksi hyvä perusvaate on ja miten asua voi muokata omaan tyyliin ja menoihin sopivaksi. 

Kati toteuttaa myös yhdessä kollegansa kanssa Stailaus Battle -konseptia, jossa kaksi stylistiä ottaa mittaa toisistaan. Molemmat saavat stailattavakseen esimerkiksi kolme mallia, joille he valitsevat vaatteet. Lopulta yleisö pääsee valitsemaan suosikkinsa. 

Mikäli kaipaat tapahtumaasi myyvää ja piristävää ohjelmaa ammattitaitoisen stylistin johdolla, ole yhteydessä Katiin!