Moikka ja lumista alkavaa viikkoa -nyt on vihdoin maa valkoinen ainakin Tampereella 🙂

Edellisestä kirjoituksesta ehti vierähtää viikko, aikamoista haipakkaa ehti olla tässä välissä. Poikkesin mm. VILAN pikkujouluissa, tunnelma oli ihana, join tämän talven ensimmäiset glögit ja parin tunnin ajan sai luksus-palvelua, oman personal shopperin, joka auttoi sovituksessa -sekä kaikki tuotteet hyvällä alennuksella *o-ou*. Vietin siis melkein koko kaksi tuntia sovituskopissa, harmittavasti kuitenkin ihan kaikkea ei halusta huolimatta voinut ostaa, mutta tässä parhaita paloja:

Glögiä ihanan myymäläpäällikön Kaisan kanssa 🙂
Tämä tunika lähti matkaan, upea musta, jossa vetoketju yksityiskohtana. Asustamalla saa toimivan moneen juttuun 😉
Objectin uusi upea mekko, ihana leikkaus ja mahtava päällä!
Sininen kotelomekko, toimiva perusvaatekaapin osa. Ihastuin myös ketjuvyöhön!
Musta neuletunika, ihanan rento ja mielyttävä päällä. Toimii X-vartaloisella vyön kanssa erinomaisesti 🙂
VILAn huippu-uutuus, sähäkkä pusero, jossa olkapäät auki! Mietin tämän ja alla olevan välillä tooooosi pitkään!
Tässä sama paita puettu rock-henkisen jakun kanssa! Toimii.
Tämä Objectin selästä auki oleva pusero tuli myös paperikassissa kotiin asti 🙂

Nyt huomaan, että olipa sovittamani vaatteet tummia, mutta kivasti esim. tuo pinkki huivi piristää 🙂 Onneksi musta kuuluu omaan värikarttaani ja on sallittu vaatekaapissani. Myönnän kyllä, että kevät ihmisten on hankala löytää oikein värisiä ”talvivaatteita”. 

Pikkujoulujen lisäksi pidin Toimiva tyyli -koulutusta iltapukujen valinnasta. Siinä on myös aikamoinen savotta (ja sopisi ihan omaksi blogikirjoitukseksi)..Koulutuksessa mietimme kuitenkin myös korujen valintaa sekä arkeen että juhlaan. Tässä muutama toimiva ohje korujen valintaan. 


– Korut valitaan aina oman koon mukaan. Pienet ja sirot ihmiset käyttää pieniä ja siroja koruja. Voi olla useampi kaulukoru, mutta kaikki ovat ohuita ja hentoja. 

– Pitkät ja isommat ihmiset valitsee huomattavasti suuremmat korut, jotka sopii kokonaisuuteen oman koon kannalta. Iso ihminen saa käyttää suuria ja näyttäviä koruja, sillä oma koko riittää kantamaan ne. Pieni ihminen näyttää ”hukkuvan” painavien ja suurten korujen alle. Iso ihminen pienessä sydän-kultakorussaan on aavistuksen huvittava.

– Huomaa korujen pituus. Mikäli olet rintava, on hyvä, että koru lepää kauniisti solisluiden kohdalla. Mikäli koru päättyy juuri rintojen kohdalle, se automaattisesti kiinnittää huomion rintoihin (Huomaa tämä! Toki jos haluat korostaa upeaa poveasi niin tämä toimii niinkin). Pitkät ihmiset jälleen voi hyvin käyttää myös pitkiä riipuksia, jotka tulevat napaankin asti. Tässä oma tyyli vaikuttaa aika paljon, minkälaisista koruista pitää.

 

– Myös sillä, mikä olemme ”väreiltämme” eli BC-värianalyysissä, on oma vaikutuksensa korujen valintaan. 

House Of Simone, HoS, koruja kierrätetystä nahasta. 

Syksy-ihmiset, jotka pukeutuvat maanläheisiin ruskametsän väreihin pitävät myös koruissa maanläheisistä materiaaleista. Keltakulta sekä pronssi pukee syksyihmistä. 

VILA, Pieces lehtikorut

Talvi-ihmiset puolestaan valitsevat lähes poikkeuksetta ”kovia” materiaaleja ja isoja, näyttäviä, dramaattisia koruja. Talven kulta on valkokulta ja myös hopea sopii hyvin. 

Kalevalan Vanamo-sarjaa

Kesä-ihmiset käyttävät huomattavasti pienempiä koruja (jos iso ihminen, voi olla useita päällekäin), kovia materiaaleja, mutta kevyitä koruja. Kesän väri on myös valkokulta ja hopea.

Kevät ihminen on yleensä romanttinen, korujen värinä on keltakulta. Kevät ihmisen korut on aistikkaita ja kevyitä.

Alkavalla viikolla lupasin laittaa blogiin myös huivinsidontaohjeita. Luulenpa, että ne ilmestyvät tänne videon muodossa niin niitä on sillä tavoin helpoin seurata 🙂 Katsotaan, miten luonnistuu! Nautitaan lumesta! 🙂