Valitse korut oman kokosi mukaan

1.12.2013
Kati Vasell

Moikka ja lumista alkavaa viikkoa -nyt on vihdoin maa valkoinen ainakin Tampereella ūüôā

Edellisestä kirjoituksesta ehti vierähtää viikko, aikamoista haipakkaa ehti olla tässä välissä. Poikkesin mm. VILAN pikkujouluissa, tunnelma oli ihana, join tämän talven ensimmäiset glögit ja parin tunnin ajan sai luksus-palvelua, oman personal shopperin, joka auttoi sovituksessa -sekä kaikki tuotteet hyvällä alennuksella *o-ou*. Vietin siis melkein koko kaksi tuntia sovituskopissa, harmittavasti kuitenkin ihan kaikkea ei halusta huolimatta voinut ostaa, mutta tässä parhaita paloja:

Gl√∂gi√§ ihanan myym√§l√§p√§√§llik√∂n¬†Kaisan kanssa ūüôā
T√§m√§ tunika l√§hti matkaan, upea musta,¬†jossa vetoketju yksityiskohtana. Asustamalla¬†saa toimivan moneen juttuun ūüėČ
Objectin uusi upea mekko, ihana leikkaus ja mahtava päällä!
Sininen kotelomekko, toimiva perusvaatekaapin osa. Ihastuin myös ketjuvyöhön!
Musta neuletunika, ihanan rento ja¬†mielytt√§v√§ p√§√§ll√§. Toimii X-vartaloisella¬†vy√∂n kanssa erinomaisesti ūüôā
VILAn huippu-uutuus, sähäkkä pusero, jossa olkapäät auki! Mietin tämän ja alla olevan välillä tooooosi pitkään!
Tässä sama paita puettu rock-henkisen jakun kanssa! Toimii.
T√§m√§ Objectin sel√§st√§ auki oleva pusero¬†tuli my√∂s paperikassissa kotiin asti ūüôā

Nyt huomaan, ett√§ olipa sovittamani vaatteet tummia, mutta kivasti esim. tuo pinkki huivi pirist√§√§ ūüôā Onneksi musta kuuluu omaan v√§rikarttaani ja on sallittu vaatekaapissani. My√∂nn√§n kyll√§, ett√§ kev√§t ihmisten on hankala l√∂yt√§√§ oikein v√§risi√§ ”talvivaatteita”.¬†

Pikkujoulujen lisäksi pidin Toimiva tyyli -koulutusta iltapukujen valinnasta. Siinä on myös aikamoinen savotta (ja sopisi ihan omaksi blogikirjoitukseksi)..Koulutuksessa mietimme kuitenkin myös korujen valintaa sekä arkeen että juhlaan. Tässä muutama toimiva ohje korujen valintaan. 


РKorut valitaan aina oman koon mukaan. Pienet ja sirot ihmiset käyttää pieniä ja siroja koruja. Voi olla useampi kaulukoru, mutta kaikki ovat ohuita ja hentoja. 

– Pitk√§t ja isommat ihmiset valitsee huomattavasti suuremmat korut, jotka sopii kokonaisuuteen oman koon kannalta. Iso ihminen saa k√§ytt√§√§ suuria ja n√§ytt√§vi√§ koruja, sill√§ oma koko riitt√§√§ kantamaan ne. Pieni ihminen n√§ytt√§√§ ”hukkuvan” painavien ja suurten korujen alle. Iso ihminen pieness√§ syd√§n-kultakorussaan on aavistuksen huvittava.

РHuomaa korujen pituus. Mikäli olet rintava, on hyvä, että koru lepää kauniisti solisluiden kohdalla. Mikäli koru päättyy juuri rintojen kohdalle, se automaattisesti kiinnittää huomion rintoihin (Huomaa tämä! Toki jos haluat korostaa upeaa poveasi niin tämä toimii niinkin). Pitkät ihmiset jälleen voi hyvin käyttää myös pitkiä riipuksia, jotka tulevat napaankin asti. Tässä oma tyyli vaikuttaa aika paljon, minkälaisista koruista pitää.

 

– My√∂s sill√§, mik√§ olemme ”v√§reilt√§mme” eli BC-v√§rianalyysiss√§, on oma vaikutuksensa korujen valintaan.¬†

House Of Simone, HoS, koruja kierrätetystä nahasta. 

Syksy-ihmiset, jotka pukeutuvat maanläheisiin ruskametsän väreihin pitävät myös koruissa maanläheisistä materiaaleista. Keltakulta sekä pronssi pukee syksyihmistä. 

VILA, Pieces lehtikorut

Talvi-ihmiset puolestaan valitsevat l√§hes poikkeuksetta ”kovia” materiaaleja ja isoja, n√§ytt√§vi√§, dramaattisia koruja. Talven kulta on valkokulta ja my√∂s hopea sopii hyvin.¬†

Kalevalan Vanamo-sarjaa

Kesä-ihmiset käyttävät huomattavasti pienempiä koruja (jos iso ihminen, voi olla useita päällekäin), kovia materiaaleja, mutta kevyitä koruja. Kesän väri on myös valkokulta ja hopea.

Kevät ihminen on yleensä romanttinen, korujen värinä on keltakulta. Kevät ihmisen korut on aistikkaita ja kevyitä.

Alkavalla viikolla lupasin laittaa blogiin my√∂s huivinsidontaohjeita. Luulenpa, ett√§ ne ilmestyv√§t t√§nne videon muodossa niin niit√§ on sill√§ tavoin helpoin seurata ūüôā Katsotaan, miten luonnistuu! Nautitaan lumesta! ūüôā

No comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *