Monet asiakkaistani käyttää töissä työvaatteita. Enimmäkseen tyylivinkkejä kaivataan vapaa-aikaan; kun lähdetään ulos syömään, shoppailemaan tai teatteriin -mitä silloin laitetaan päälle. Kun työvaatteet ovat mitä ovat, niiden tyylikkyydestä tai tyylittömyydestä ei juuri keskustella, vaan ne puetaan mitä annetaan.

Usein olenkin pohtinut, miksi yritykset eivät kiinnitä huomiota työvaatteiden tyylikkyyteen -materiaaleihin, istuvuuteen ja sopivuuteen työntekijöille. Työvaatteiden hankinta koetaan hankalaksi ja asiaksi, ”joka on pakko hoitaa”. Varsinkin miesvaltaisilla aloilla esimerkiksi messuille lähdettäessa hankitaan joku kauluspaita viime tingassa, että kaikilla on suht samannäköinen vaatetus.

Usein valitut vaatteet tuovat esiin yrityksen värejä, vaikka ne sopivat vain murto-osalle työntekijöistä. Tässä voisi miettiä, että saisiko asuun yhdistettyä firman värisiä yksityiskohtia esim. oman värisen huivin tai muiden asusteiden avulla, niin ei tarvisisi näyttää töissä väsyneeltä tai kalvakalta ihan vain työasun värin takia. Työvaatteita käytetään laajasti ja hyvin monilla aloilla. Usein täytyy löytää tyylikkäät vaatteet sekä naisille että miehille samasta mallistosta ja siinä tulee tenkkapoo.

Itse pääsin tutustumaan vastikään Tamperelaisen liikelahjatalon yritysvaatemallistoon. En tiennyt, että liikelahjoja myyvästä liikkeestä voisi löytyä näin tyylikkäitä työvaatteita. Kannattaa tsekata!! Me ollaan nimittäin hankkimassa toiselle yritykselleni MAIKILLE työvaatteita tai ehkä tarkemmin mainosvaatteita, logon kanssa, ja nyt ei tarvi enää miettiä, mistä niitä hankkia 🙂

Käväisin Halftimen myymälässä Messukylässä pukemassa pari nukkea, niin tulee vaatteet paremmin esiin. Tässä kuvien muodossa muutamia bongauksia, nämä kaikki pikkuisen paremmasta ja tyylikkäämästä J.Harvest & Frost -mallistosta.

Halftime Oy 003

Naisille oli paljon makeita kauluspaitoja, tässä nukella Purple bow 46. Siinä on Bedford-kuosi, joka antaa paidalle tyyliä.  Haikaulus tekee siitä modernin ja tummansiniset yksityiskohdat (mm. napit) antavat kivan säväyksen.

Työasuissakin on tärkeää muistaa asun muokkautuvuus! Koruilla, huivilla, neuleilla ja jakuilla saadaan monta erlaista toimivaa kokonaisuutta.

Halftime Oy 007 Halftime Oy 015Halftime Oy 010

Tämä tumman harmaa bleiseri oli ihan mun suosikki! Ihan mahtava leikkaus, muotoonommeltu eikä kiristä hartioista. Pystyy siis ajaan autoa ja toimimaan käsien kanssa, eikä bleiseri kinnaa vastaan 🙂 Ja kalvosinnappien väri on valittavissa tai ne voi ottaa kokonaan pois niin halutessaan.

No sitten samasta mallistosta myös miehille. Nyt miehet tarkkana, mikäli teidän firmaan tarvitaan uusia työvaatteita -itse kääntyisin Halftimen puoleen -työvaatteiden hankinta voi olla kivaa ja helppoa. Malliston paidat on jaettu kolmeen kategoriaan; klassinen mallisto Green Bow, sitten klassinen mallisto, jossa kuitenkin aina joku kiva säväys eli Red Bow ja tietysti vielä se trendimallisto eli Purple Bow.

Kaikissa miesten (sekä naisten) työvaatteissa on otettu työnteko huomioon. Kuten sanoin, ei kiristä hartioista -paidoissa on jaettu selkäkaarroke ja se antaa paremman liikkumavaran. Paitoja on myös vahvistettu niilä osin, mitkä joutuvat kovalle kulutukselle ja mikä parasta: paitoja ei tarvitse silittää!!

Halftime Oy 028

Tässä asu kokonaisuutena! Kauluspaita, neule ja pikkutakki. Kyllä tällä kelpaa asiakkaita tavata!

Paitojen laatu myös yllätti minut. Luulin, että kaikki tällaiset työvaatteet on jotain halppiskamaa, mutta näissä on oikeasti käytetty erittäin laadukasta puuvillaa. Sen tunnistaa, kun pukee paidan päälle. Mitoituksissa on miehille regular ja slim fit ja sitten naisten oma mallisto woman (naisten mitoituksella, mutta samoilla kuoseilla). Vaatteiden lisäksi tässä upeassa J. Harvest & Frost mallistossa on saatavana erilaisia asusteita; lähinnä miehille solmiota ja taskuliinoja sekä erilaisia kalvosinnappeja. Pisteenä i:n päälle myös tyylikäs nahkainen salkku 😉Halftime Oy 021

Halftime Oy 017Kauluspaita on Red Bow mallistoa ja mitoitukseltaan slim fit. Kauluspaita on tummansiniruudullinen ja helppo yhdistää erilaisten neuleiden ja pikkutakkien kanssa. Red Bow malliston paidat sopii hyvin esim. toimistotyöhön. Kauluspaidan päälle valitsin tummansinisen neuleen, esim. farkkujen kanssa puettuna astetta rennompi look.

 

 

 

 

Ja tuo bleiseri jälleen, aivan huippulaatua ja hienon näköinen kyllä todella. Vaikka mallinukke ei komeimmasta päästä olekaan. Muistakaa, että vaikkei solmiota olisikaan niin pikkutakin kanssa on hyvä aina taskuliinaa käyttää! J. Harvest & Frost mallistoon kuuluu myös asusteet!

Halftime Oy 032

Pikkutakin kanssa aina taskuliina, vaikkei solmiota olisikaan 🙂

WP_20160113_10_46_35_Rich_LI

Takin hihassa tyylikäs yksityiskohta napeissa.

WP_20160113_10_46_25_Rich_LI

Kalvosinnappien värin voi valita ja vaihtaa aina muun pukeutumisen mukaan.

Jos innostuit työvaatteiden hankkinnasta tai se on firmassa ajankohtaista, niin Halftimen myymälässä vietetään pukeutumisen päivää ensi viikon torstaina 28.1. Kannattaa käydä kurkkaamassa ja sovittamassa lisää vaihtoehtoja myymälässä! 🙂