Tämä ja viime viikko on mennyt ihana syysmuodin parissa 🙂 Olen ollut juontamassa Halosen kanta-asiakasiltoja Kotkassa, Hyvinkäälle sekä Lappeenrannassa. Tänään vielä suuntana Kouvola. Vaikka muoti ja tyyli eivät ole sama asia, tässä bloggauksessa kerrotaan kuitenkin tämän kauden trendeistä. Voisi siis olla muodikas ja samalla tyylikäs -mutta tyylikkyys onnistuu myös ilman muodikkuutta. Kun perustyyli on itsellä selkeä, siihen on kiva yhdistellä aina pieniä paloja kauden trendeistä, mutta ei kuitenkaan kannata aina uusia vaatevarastoa lattiasta kattoon kun muoti vaihtuu. 

Tämä kuva on Kotkan kanta-asiakasillasta. Illan aikana oli myös ProModelin muotinäytös, jota olin juontamassa. Olin valinnut omaksi asukseni Objectin tummat ja siistit farkut, Objectin valkoisen, kevyen ja ilmavan puseron (VILA) ja siihen päälle aivan upean tumman vihreän jakun, jonka sain ystävältäni viime viikolla. Jakku on VeroModan, mutta ystäväni on sen jo aiemmin hankkinut. Jakun tumman vihreä kuuluu omaan värikarttaani (talvi), ystäväni on puolestaan kevät, joten olemme vaihdelleet paljon ”väärän” värisiä vaatteita päikseen 🙂 Siitä tulee aina hyvälle tuulelle, kun kaappiin saa uusia käytännöllisiä vaatteita. Mitä enemmän värien kanssa oppii toimimaan, sitä helpompi on luoda toimivaa tyyliä ja hallita yleensä vaatekaapissa valitsevaa kaaosta. 

Tämän syksyn ja talven trendeissä on selkeästi erotettavissa kaksi värimaailmaa. Ihania tummia värejä, joihin kuuluu violetin, oranssin, keltaisen ja punaisen eri sävyjä. Oikein upeita värejä ja niitä on myös talvitakeissa paljon, mukavaa vaihtelua ainaisille mustille ja ruskeille takeille. Mitä lähemmän talvea mennään, niin katukuva aina synkkenee kun ihmisten yllä näkee vain mustaa. Toinen trendi on vaaleammat värit, harmaan ja turkoosin eri sävyjä sekä petroolin sinistä. Todella ihania myös nämä ja kiva yhdistellä edellä mainittujen kanssa. 


Tässä Halosen valikoimaa talven takeista, ihanaa luumun violettia ja kaunista oranssia. 

 


Kotelomekko on aivan ehdoton vaate jokaisen naisen vaatekaapissa. Tätä olen myös juontaessani kertonut. Kotelomekko on varma valinta melkein tilanteeseen kuin tilanteeseen ja helposti muokattavissa sekä arkeen, että juhlaan.Voipi olla, että asustamisen kohdalla teen oman kirjoituksen tästä aiheesta 🙂 


Alla olevassa kuvassa malleilla upeat mekot yhdistettynä trendikkääseen petroolin siniseen. Halosella on myös upeita kotelomekkoja, joissa on ns. 60-luvun blokkikuviota. Isoja laatikkomallisia kuviota eri väreissä, noussut muodiksi tälle syksylle. Kotelomekkoja on myös yksivärisinä tai ruudullisina, kuten mallilla kuvassa päällään. Juontamisessa on yksi ärsyttävä puoli, kun joka paikasta löytyy niin paljon ihania uusia vaatteita mutta kaikkea ei voi aina ostaa mukaansa =D. Ihastelen ja sovittelen kyllä, toisinaan joku aarre tulee mukaan, kuten tältä reissulta kuvassa olevat kengät, oooh!!! <3 

Näytöksissä oli myös kauden juhlaa, henkeäsalpaavan upeita iltapukuja ja leninkejä. Juhlapuvuissa on paljon violetteja, kiviä, helmiä ja strassikoristeluita -ihania yksityiskohtia. Muistakaa juhlapukujen kanssa miettiä aina kokonaisuus: kengät, laukku, hartiahuivi/turkis sekä ulkotakki. Myös korut, hiukset ja meikki on oltava asun mukainen:)

 


Trendien jälkeen palataan taas toimivan tyylin luomiseen! Mukavaa torstaita, minä lähden nyt kohti Kouvolaa 🙂