Muodonmuutos

Kokonaisvaltainen muodonmuutos sisältää:
– BC-värianalyysin
– vartalon kartoituksen sekä
– Personal Shopper palvelun

Monesti tilanne on sellainen, että on kangistunut vanhoihin kaavoihin ja toistaa pukeutumisessa samoja rutiineja.
Ehkä tekisi mieli heittäytyä ja kokeilla jotain uutta, mutta uskallus puuttuu?
Muodonmuutospalveussa saa itse myös varmuutta oman tyylin löytämiseen. Stailaus kun ei ole mitään taikatemppujen tekemistä vaan muutamia lainalaisuuksia ymmärtämällä, saa pukeutumisella luotua juuri sellaisen vaikutelman kun haluaa.

Kati on empaattinen ja helposti lähestyttävä, ja hän onnistuu luomaan asiakkaalle rennon ja turvallisen ilmapiirin. Kati on toiminut stylistinä noin kymmenisen vuotta, joten todennäköisesti hän on örmännyt samankaltaiseen ongelmaan jo aiemmin, kuin mikä sinua pukeutumisessa ahdistaa tai miksi kenties jännität tulla stylistin luokse.

Katin luokse voi tulla kuka vain. Missä iässä tahansa, minkä kokoisena tai missä elämäntilanteessa tahansa – Kati kohtaa sinut ihmisenä. Olet hyvä juuri noin. Kun stylistin kanssa yhdessä tehdään värianalyysi sekä vartalon tyypitys, saadaan selville ne omat vahvuudet, joita pukeutumisella kannattaa korostaa.

Muodonmuutospalveluun kuuluu myös avustettu shoppailuhetki stylistin kanssa. Stylisti valitsee vaatteet, jotka sopivat sinulle sekä väriltään että malliltaan ja sinä voit vain nauttia uudesta upeasta lookista. Samalla saa vinkkejä myös asusteiden käyttöön. Kati toimii stylistinä Tampereella ja käy asiakkaiden kanssa yleensä kotimaisissa liikkeissä ostoksilla, mm. Muotikaarre, Kekäle sekä Voglia, jotka kaikki löytyvät Koskikeskuksesta. Asiakkaiden toiveiden mukaan shoppailu voidaan suorittaa myös asiakkaan osoittamassa liikkeessä. 

Muodonmuutoksen hinta on 600 € (483,87 + alv. 24%).
Kati toimii Tampereella, muille paikkakunnille lisätään matkakorvaus. 
(Hinta ei sisällä vaatteita, ostopakkoa ei ole).

Muodonmuutokseen voidaan sisällyttää myös uusi hiustyyli, meikkiopastus tai vaikka valokuvaus yhteistyökumppaneiden avulla.
Palvelut lisätään hintaan.

Asiakkaiden sanoin:
”Väri- ja vartaloanalyysista sain apuja ja uskonvahvistusta valita jatkossa paremmin itselleni sopivia vaatteita. En ole koskaan ollut innokas vaatekaupoissa kiertelijä, joten stylistin kanssa shoppailulla sain heti alkuun hankittua useamman mieluisan ja hyvännäköisen vaatteen toteuttamaan uutta tyyliä. Niitä on helppo yhdistellä toisiinsa. Mikä arjen helpotus!”
– Asiakas, kunnanvaltuutettu

Onko muitakin värejä kuin musta? Olen aina tykännyt pukeutua urheilullisesti ja mieluiten mustaan tai tummaan. Asiallisempien vaatteiden löytäminen ja pukeminen on aina ollut tuskaista niin värien, kokojen kuin vaatemallienkin puolesta. Värianalyysin myötä selvisi värit, joita minun kannattaa käyttää. Niin, ei siis ole pakko, mutta kannattaa – se selvisi hyvin äkkiä maallikollekin Katin sovitellessa eri värejä minulle. Yhteisellä shoppailu- ja vaatteiden sovitusreissulla Kati oli käynyt etukäteen varaamassa oikean värisiä ja mallisia vaatteita sovitettavaksi, minun tehtäväksi jäi pukea annettuja vaatteita päälle ja ihastella lopputulosta peilistä. Ostopakkoa tai -painostusta ei ollut ja se jos mikä oli oikein mukavaa – tosin useampikin vaatekappale päätyi ostettavien listalle, koska ne tuntuivat heti oikeilta.”

Muodonmuutoksesta on nyt reilu kuukausi ja voin käsi sydämellä sanoa olevani kuin uusi ihminen! Positiivisten kommentien määrä on ollut mieletön ja mikä parasta – myös itsestä tuntuu siltä, miltä ilmeisesti muista näyttää. Parhaiden kommenttien joukkoon lukeutuu ehdottomasti utelut siitä, paljonko olen laihtunut. En yhtään – olen vain oppinut käyttämään sopivan kokoisia ja oikean mallisia vaatteita! Ihanaa on tietenkin myös se, ettei enää tarvitse tuskailla sitä, ettei ole mitään päällepantavaa. Uuden väriset ja malliset vaatteet, kengät ja laukut sopivat kaikki keskenään yhteen, joten pukeutuminen tilanteessa kuin tilanteessa on äärettömän helppoa. Ja vaikka muodonmuutos maksaa, olen jo nyt säästänyt sen hinnan välttämällä aiemmin kovassa suosiossa olleet virheostokset.

Stylistinä Kati on rautainen ammattilainen ja osaa juuri oikealla tavalla auttaa asiakkaan omista lähtökohdista käsin. Hän saa asiakkaan itse oivaltamaan asioita, jolloin sitoutuminen muutokseen on ihan omaa luokkaansa. Paremmin ei voisi Katin tunnuslause ”jokaisella on oikeus olla parhaimmillaan – päivittäin”, osua kohdalleen! Kati tekee työtä sydämellään ja sen aistii – olen ikuisesti kiitollinen, että tiemme kohtasivat!”
– Johanna Junkkari, muodonmuutos -paketti. Lue myös Johanna blogikirjoitus aiheesta.