Hääpukujen toimiva tyyli -verkkokurssi

Oletko menossa naimisiin? Askarruttaako hääpuvun valinta? Haluatko säteillä ja olla parhaimmillasi ainutlaatuisena päivänäsi? Etkö tiedä, mistä lähteä liikkeelle? Tai ehkä olet jo miettinyt, millaisen puvun haluat mutta et ole varma, mitä asioita tulisi ottaa huomioon?

Haluan auttaa sinua. Olen rakentanut Hääpukujen Toimiva tyyli -verkkokurssin sinua varten, joka olet etsimässä itsellesi sitä täydellistä hääpukua. Haluan, että tiedät, miten löydät sen parhaiten istuvan puvun ja mitä asioita sinun tulee huomioida. Tämän verkkokurssinkurssin avulla varmistut, että ostat juuri sinulle oikean mallisen puvun tärkeimpään päivääsi!

Avajaistarjouksena lokakuun ajan koodilla ”lokakuu2020” saat kurssin nyt -50% alennuksella! 
Voit ostaa kurssin tästä linkistä, vain 39€ (normaalihinta 78€). Kampanja on voimassa 31.10.2020 asti.

Hääpukujen valinnassa on monta sudenkuoppaa, mihin kompastua ja siksi kannattaa ensin katsoa tämä kurssi ja mennä sen jälkeen liikkeeseen ammattilaisen palveltavaksi.  Sinun värisi, kokosi ja vartalotyyppisi määrittävät pitkälti sen, millaisessa puvussa olet parhaimmillasi.

Miten hartialinja istuu, millainen yläosa puvussa on? Olkaimet, olkaimeton, hihat, millainen pääntie? Korostetaanko ylävartaloa, vyötäröä vai alavartalon linjakkuutta? Missä kohti on vyötärön paikka? Millaiset laskokset vai ei laskoksia? Nyörit, korsetti, napit vai vetoketju? Tylliä, pitsiä, paljetteja vai samettia? Isoja kuoseja, näyttävyyttä vai siroa ja hillittyä? Ivory, luonnonvalkoinen vai kirkas valkoinen?
Näihin ja moniin muihin kysymyksiin saat vastauksen Hääpukujen Toimiva tyyli -verkkokurssilla. Osta kurssi nyt ja voit olla varma, että löydät sinulle täydellisesti istuvan hääpuvun ja osaat kiinnittää huomion oikeisiin asioihin. Verkkokurssin video on kestoltaan 27 minuuttia.

Toimivan tyylin takana on Kati Vasell, tamperelainen stylisti. Katin tavoitteena on auttaa juuri sinua luomaan persoonaasi sopiva Toimiva tyyli. Hääpukujen Toimiva tyyli -verkkokurssi on tehty yhteistyössä Lavem by Muotitalo Tyynelän kanssa.

Kurssilla näet viisi eri ikäistä, eri kokoista ja vartalomalliltaan erilaista morsianta. Jokaisen morsiammen päällä näytetään yksi puku, joissa he eivät ole edukseen ja joka korostaa vääriä asioita morsiammessa, vaikka puvut ovatkin kauniita. Kerrotaan myös miksi kyseinen puku ei ole nappivalinta. Sen jälkeen jokaisen morsiammen päällä näytetään se täydellinen puku, joka saa morsiamman hehkumaan ja jälleen kerromme myös syyt siihen, miksi näin on. Lisäksi kiinnitämme huomiota myös aluspukeutumiseen.

Osta kurssi tästä linkistä, lokakuun ajan saat kurssin puoleen hintaan! Muista käyttää koodia ”lokakuu2020”.

Morsiammina kurssilla ovat

Ilona Qvick (57-vuotias), 174 cm, koko 38-40,  A-vartalotyyppi
Miina Kivelä (35-vuotias), 165 cm, koko 48-50, rintava, muodokas
Matleena Laaksonen (27-vuotias), 183 cm, koko 38-40 Y-vartalotyyppi, hoikka
Kati Huusko (38-vuotias), 170 cm, koko 38-40, X-vartalo
Sanna Ahola (30-vuotias), 155 cm, koko 34, H-vartalotyyppi, siro

Morsianten kampaukset: Minna Pietilä / Kosmetologi Minna, GloHair Hämeenpuisto
Meikki: Ilona & Sanna, Minna Pietilä
Meikki: Miina, Matleena & Kati, Kati Vasell

Uskon, että tästä kurssista on sinulle valtavasti hyötyä. Vältyt virheostoksilta, et osta pukua, joka ei imartele vartaloasi ja saa sinua hymyilemään. Hääpäiväsi on ainutlaatuinen tapahtuma ja haluan, että olet silloin parhaimmillasi!

Tule mukaan Hääpukujen Toimiva tyyli -verkkokurssille ja vietä unelmiesi hääpäivä!

Osta kurssi tästä linkistä, nyt vain 39€ koodilla ”lokakuu2020”. Tarjous päättyy 31.10.2020.