BC-Värianalyysi

BC-värianalyysi pohjautuu ihon luontaiseen pigmenttiin eivätkä värit siksi muutu iän myötä. Kerran oikein tehty värianalyysi takaa sinulle oikeat värit jatkossakin; ei enää virheostoksia! Värianalyysiin kuuluu halutessasi myös meikki oikeilla väreilläsi.On tärkeää, että viihtyy omissa vaatteissaan ja että värit ovat kohdallaan. Kun sinulla on ylläsi oikeat värit, olet välittömästi reippaamman, iloisemman, vakuuttavamman ja pirteämmän oloinen. Oikeat värit ja tyyli ovat eduksi ensivaikutelmaa luodessa, esim. työhaastattelussa, palaverissa, esiintyessä – eikä ripaus lisää itsevarmuuttakaan ole huono asia. Värien merkitys pukeutumisessa on yhtä tärkeä asia sekä naisille että miehille!

Kati on kouluttautunut BC-värikonsultiksi vuonna 2013 ja tehnyt stylistin töitä yli kymmenen vuotta. 
Tästä FB-livevideosta näet, mitä BC-värianaalysin aikana tapahtuu ja kuinka paljon värit oikeasti vaikuttavat!

Värianalyysin sisältö:

  • Sävytarkka monitasoanalyysi
  • Lyhyt tyylikonsultointi väreihin perustuen; vaatteet, asusteet ja hiukset
  • Oma henkilökohtainen värikartta heti mukaan
  • Meikkaus ja kosmetiikan sävyopastus

Värianalyysin hinta 230€, (185,48e + alv.24%) / hlö. 
Kesto meikin kanssa n. 1h.
Kati ottaa asiakkaita vastaan työtilassaan Tampereen keskustassa.

Kysy tarjous värianalyysista pienelle porukalle 
Illanvietto kestää henkilömäärästä riippuen 2-4 tuntia. Aluksi yhteinen alustus väreistä, sitten jokaiselle henkilökohtainen värianalyysi ja tuloksen mukainen värikartta mukaan. Lopuksi yhteinen meikkisävyjen opastus ja kevyt huulimeikki jokaiselle (tai vaihtoehtoisesti yksi esimerkkimeikki, jos esim. syntymäpäiväsankari, morsian tai muu lahjan saaja mukana).
Ota yhteyttä ja varaa aika värianalyysiin koko porukalle!

Muutama kertomus BC-värianalyysistä asiakkaiden näkökulmasta:

Minun piti hankkia uutta työtäni varten siistejä jakkupukuja, joten sain Katilta sekä personal shopperin että värianalyysin samassa paketissa. Olin aluksi epäileväinen värianalyysin suhteen, mutta täysin turhaan! Nyt ihmettelen miksi kaikki eivät käy siellä: helppo, edullinen ja nopea analyysi, josta sain loppuelämäksi vinkit miten näyttää nuoremmalta ja energisemmältä! Myös personal shopperina Kati oli erinomainen, sain vain odotella pukukopissa, kun hän toi minulle sopivia vaatteita kokeiltavaksi. Tunsin itseni filmitähdeksi. 10 pistettä ja papukaijamerkki!”
– Heini Heikkilä, BC-värianalyysi

Kävin Katin värianalyysissa ja yllätyin suuresti, että lempivärini pinkki ja musta eivät sopineetkaan minulle väreistä parhaiten. Sen totesin myös omin silmin, kun värikkäät kankaat heijastelivat kasvoilleni erillaisia sävyjä ja tiloja. Värillä on siis väliä; jotkut väreistä tekivät minut kalpeaksi, jotkut punakkaaksi ja muutamat värit näyttivät ihoani vasten kamalalta. Kati hienosti ja helposti löysi minulle sopivat värit ja olin yhtämielinen niiden sopivuudesta. Olinhan sen itsekkin todennut värianalyysin edetessä. 
Kati on hyvin ammattitaitoinen, iloinen sekä kertoo selkeästi näkemyksensä. Olin tyytyväinen saadessani opastusta myös meikkien valintaan, sillä Kati teki vielä meikin minulle sopivilla väreillä. Nyt olen ostanut jo muutamia vaatteita värikartastani ja uusi lempiväri on löytynyt myös sieltä:)”
– Maarit Moilanen, BC-värianalyysi

Työskentelen muodin ja vaatetusteollisuuden parissa ja ihmettelen miksen ole aikaisemmin jo ollut värianalyysisssä! Kati teki minulle loppukesästä värianalyysin ja olin todella ihastunut sekä Katiin että tuloksiin ! Olin intuitiiviseti valinnut joitakin omista väreistäni itsekin mutta osaa väreistä en olisi rohjennut ilman värianalyysia käyttää ! Ihoni hehkuu ja voin nyt tuoda parhaat puoleni esiin. Kukapa ei haluaisi näyttää aina huolitellulta ja hyvältä, olla parhaimmillaan ! Minulle oli yllätys kuinka huonosti musta väri todellakin sopii minulle (ja suurimmalle osalle ihmisistä !). Nyt käsilaukussani on aina pieni ja kätevä värikartta omista väreistäni. En osta yhtään vaatetta ilman sitä ! Myös osa meikeistä meni uusiksi. Oikean värinen huulipuna ja poskipuna ovat todellakin investoinnin arvoisia. Kiitos Kati !”
Suvi Siivi, BC-värianalyysi

Myös miehet ovat tervetulleita BC-värianalyysiin.
Tässä erään miehen kokemus, nimimerkillä ”Syksymies Lempäälästä”:

Värianalyysiä – ilman hampaiden kiristelyä!  Saavuin Katin suorittamaan värianalyysin hieman ihmeissäni, että kuinkahan nämä värit nyt oikein asettuvat… Eikös se musta huppari sovikaan kaikille rokkihemmoille?? 

 Aluksi ukko ohjattiin tuoliin, luonnonvalkoiset ”kuulusteluhuoneen” lamput eteen ja isot tummat sangat pois nenältä.  Muutaman minuutin kuluttua päälläni oli tukku erivärisiä kaulureita. Materiaalit ja sävyt toivat ensi mieleen tuhannen ja yhden yön satukirjan. Mietin, aikamoista, mihinkä sitä taas jouduttiinkaan…

Tämän jälkeen homma toimi. Kati selitti tekniikat ja värianalyysin perusteet. Itselle mieleen jäi, että on olemassa nippu omia värejä, jotka tekevät ihosta terveen näköisen ja lisäksi korostavat ukon omaa väriä. Toisaalta ”väärät värit” taas saavat näyttämään kalpealta ja väsyneeltä. Testivärikankaat tippuivat yksitellen pois päältä ja kyllä.. Meikäläinenkin huomasi eron suurimmalla osalla kankaista!. Pudotuspelissä voittajaksi löytyi lopulta aina parempi – sopivampi- vaihtoehto. Totta puhuakseni olen varma, että yli 90% miehistä ei varmasti näe eroa ellei voi verrata näitä eri kankaita rinnakkain tai heti toisen perään! 

 Nyt sitten olen syksymies – ruskean sävyjä, murrettuja värejä sekä kirkasta oranssia. Omana muistisääntönä on syksyinen metsämaisema. Kotiin viemisinä värianalyysistä sain värikartan, ohjeet miesten pukujen ostoon sekä oman vaatekaapin päivitykseen (eri asukokonaisuuksien luontiin). 

Katin kanssa asiointi on helppoa. Hänen tapansa toimia on reipas, aina iloinen ja asiantunteva.”