Mun lempivaatteet on yleensä monikäyttöisiä. Ne toimii arjessa ja menee niin toimistohommiin, palaveriin kuin keikoille. Riippuu siitä, mitä sen yhden perusvaatteen kanssa pukee ja miten sen asustaa.

Tykkään aika paljon erilaisista tunika + legginsi yhdistelmistä. Ne on mun tyylisiä; sopii vartalomallille, käytän aina talvi-kartan mukaisia värejä niin yhdistelmät toimii ja lisäksi tykkään isoista koruista. Niillä on helppo muokata asua kuin asua.

Myös mustat korkeavyötäröiset farkut eri yläosien kanssa on helppo kokonaisuus arkeen. Mikä sun lemppari vaate on tällä hetkellä?

Nyt viimeisin lempivaatteeni on Ralph Laurenin aivan ihana, harmaa suht ohut collegemekko. (Tämäkin oli löytö Rekistä eli käytettynä ostettu) ja on todella hyvä kuntoinen <3 Tässä muutama esimerkki, mitä tän mekon kans voisi eri tilanteisiin pukea ja miten se muuttuu moneen menoon sopivaksi 🙂

1. Mekko toimii ihan pelkästään ison korun kanssa <3 Vaikka villasukkien kanssa kotona.

 

2. Toimistolla on hieman viileää, niin musta neuletakki ja tuubihuivi lisänä on ihanan rento kokonaisuus.

 

3. Kun mekko on yksinkertainen, voi kengät näytellä pääosaa.

 

4. Farkkujakku, pirteet tennarit ja kukallinen huivi tekee asusta taas ihan eri näköisen – mutta yhtä toimivan kuin edellisetkin kokonaisuudet!

 

5. Mun voimaväri on pinkki – siksi pinkki jakku ja kengät harmaan mekon kanssa tuovat asuun ihanasti energiaa <3

 

6. Nahkaliivin ja ison korun kanssa asusta tulee astetta rockimpi. Näin arkinenkin harmaa collegemekko saa hieman särmää 😉

 

Mikä sun mielestä on toimivin kokonaisuus 1-6 asuista? Kommentoi alle!