Löydä tyylisi

Moi,
kiinnostukseni ulkoiseen olemukseen ja siihen liittyviin asioihin on kulkenut matkassani useiden vuosien ajan. Oppiessani lisää väreistä ja niiden ominaisuuksista, se sai minut pohtimaan sitä, että voisin auttaa muita samoja asioiden parissa.

Jokaisella on oikeus tuntea olevansa parhaimmillaan -päivittäin. Tavoitteeni on auttaa itsevarmemman ja tyytyväisen tunteen luomisessa. En seuraa niinkään trendejä vaan haluan auttaa jokaista asiakasta luoman hänelle Toimivan tyylin asiakkaan lähtökohdista käsin.

Parhaiten pääsemme alkuun, kun otat minuun yhteyttä 🙂

Kerro, miten voisin olla avuksesi ja mikä pukeutumisessa on suurin haasteesi tällä hetkellä tai mihin kaipaat muutosta? 

Suosittelen aina kokonaista Muodonmuutos -pakettia.

Tässä tapaamme ensin väri- ja vartaloanalyysin merkeissä ja jutellaan pukeutumisesta yleisesti. Sitten menemme yhdessä ostoksille, jonne sinun tarvitsee tulla vain avoimin mielin paikalle ja sovittaa vaatteet, joita olen sinulle valinnut. Ostopakkoa tuotteille ei ole, mutta luvassa on varmasti roppakaupalla uusia ideoita ja ahaa-elämyksiä!

BC-värianalyysiin voit tulla myös yhdessä puolison tai ystäviesi kanssa. Värien tuntemus on yhä tärkeää sekä miehille että naisille. Kun sinulla on ylläsi oikeat värit, olet välittömästi reippaamman, iloisemman, vakuuttavamman ja pirteämmän oloinen. Oikeat värit ja tyyli ovat eduksi ensivaikutelmaa luodessa, esim. työhaastattelussa, palaverissa, esiintyessä – eikä ripaus lisää itsevarmuuttakaan ole huono asia.

Lue lisää BC-värianalyysistä täältä.