Mukavaa itsenäisyyspäivän jälkeistä viikonloppua 🙂


Vyön käytössä pätee sama perussääntö kun korujen valinnassa. Eli vyön leveys valitaan oman koon mukaan. Pitkät ja muodokkaat naiset valitsevat isoja ja leveitä vöitä, kun taas sirot ja pienet naiset valitsevat ohuet ja pienet vyöt. Näin yksinkertaista se on 😉


X-vartaloinen voi korostaa vyöllä kapeaa vyötäröä. X-vartaloiselle vyö vyötäröllä on eduksi, muut vartalotyypit asettaa vyön hieman alemmas. Mutta jokainen vartalotyyppi VOI ehdottomasti käyttää vyötä. Ja suosittelen lämpimästi, vyön käyttö tekee asusta usein puetumman näköisen. Vyön käytöllä ei myöskään ole ikärajaa, eli jokainen voi vyötä käyttää. Jos se tuntuu vieraalta, laittaa vyön ensin esim. jakun tai neuletakin alle josta vyö hieman pilkottaa eikä vie kaikkea huomiota. Kun siihen on tottunut, vyön voi pukea myös jakun päälle. 

Pitkä ja kookas nainen leveän vyön. X-vartaloinen korostaa vyöllä vyötäröä. Oikealla puolella kuvassa on vyö, joka on sidottu ja päät jätetty roikkumaan vapaasti. Pystylinjat luovat hoikkuusvaikutelmaa. Vyöt on kiva lisä ja asuste monenlaisten vaatteiden kanssa, tässä käytössä musta neulemekko, joka yksinään on kovastikin tylsän näköinen.   

Kaikki muut vartalotyypit kuin X-vartalo, käyttävät vyötä hitusen vyötäröä alempana. Vyö asetaan tulemaan takaa yläviistosta vatsan korkeimall kohdalla -jolloin myös ne ns. ”pömppövatsat” piilotetaan vyöllä. Yläviisto tuo hoikentavaa vaikutusta. Näyttää hyvältä joko yksinään tai esim. neuletakin alla. Kannattaa rohkeasti lähteä kokeilemaan 😉 Tämä ns. normaalilevyinen vyö sopii kaikille.

Minun kokoisella pitkällä naisella vasemmalla oleva ohut vyö on hieman huvittavan näköinen, joten tässä huomaatte, että vyön leveydellä on merkitystä. Lyhyemmällä ja sirolla naisella ohut vyö on juuri oikea valinta. Joka vyötäröllä tai hieman alempana vartalotyypistä riippuen.


Y-vartaloiset voivat käyttää vyötä myös korostamaan lantiota. Oikean puoleisessa kuvassa leveä vyö on puettu lantiolle, joka automaattisesti tuo massaa lantiolle ja tuo huomion alavartaloon. 


Näiden vinkkien myötä toivotan ihanaa valkeaa viikonloppua ja rohkaisen jokaista lukijaa vyön käyttöön!!