Ystävänpäivänä olin mukana Pyrinnön Naisten Korisliigajoukkueen järjestämässä tapahtumassa. Pyynikin palloiluhallin aulassa oli paljon näytteilleasettajia ja tapahtumassa oli myös muotinäytös.


Muotinäytös oli vastuullani; suunnitelin koreografian ja juonsin näytöksen. Mukana näytöksessä olivat Villiluumu, Fine Factory, Boutique Oona, Salmiak Studio, Onnela/Ovelia sekä Intersport Lielahti


Tässä hieman kuvia näytösharjoituksesta sekä muotinäytöksestä, joka pidettiin koripallokentällä. Malleina olivat liigajoukkueen pelaajat, jotka upeasti suoriutuivat myös mallin hommista. Erityismaininta myös joukkueen valmentajille sekä Pyrinnön Punaiselle miehelle, jotka hoitivat oman osuutensa tyylikkäästi kotiin! Vaikka esiteltiin muotia, mukana näytöksessä oli myös koripalloa, teeman mukaan totta kai.


Muotinäytöksestä itse bongasin uutukaisen tuotteen, joka oli heti ”must have”. Suosittelen muitakin tutustumaan OVELIA Urban heijastinolkavyöhön! Siis todella mahtava tuote ja ennen kaikkea: tyylikäs!


Suomessa kun illat on pimeitä pitkälti yli puolet vuodessa, on tärkeää, että käytetään heijastinta. Valikoima heijastimissa on lisääntynyt, eikä enää tarjolla ole vain kolisivia yrityksen logoin varusteltuja vaihtoehtoja. Itsellä kuitenkin narulla ja hakaneulalla olevat heijastimet eivät toimi; jään niistä aina kiinni ja ne putoaa ja hakaneulat vääntyy ja muutama takkikin repeytynyt. Heijastin kukat ym. koristeet on kauniita, mutta näkyykö ne oikeasti? Heijastinliivi taas on monesti hieman yliampuva, vaikkakin viime aikoina vaunulenkillä käydessäni se on ollut se toimivin vaihtoehto. Vaan ei enää; nyt tähän on mahtava uusi ratkaisu!!!!


ovelia_valikoima


OVELIA Urban -heijastinolkavyö. On tyylikkään näköinen, kun tämän vetää päälle lenkille lähtiessä; saat vielä avaimet ja puhelimen mukaan pieneen vetoketjutaskuun. Ovelia Urban on sertifioitu heijastintuote eli siinä olevat heijastimet näkyy tehokkaasti joka suuntaan.

ovelia_nakyy

Näitä on saatavana useita eri värejä (ja myös firman logolla, jos haluaa), säädettävyyden vuoksi käy pienille ja isoille, naisille ja miehille. Suosittelen siis lämpimästi tutustumaan -koska olet korvaamaton!


Minä valitsin pinkin -totta kai, minkä sinä valitset? 🙂 www.ovelia.fi