Kokovartalopeili on naisen paras ystävä

Mukavaa tiistai-iltaa 🙂 olemme blogissa kohta ensimmäisen asiakokonaisuuden lopussa. Toimivaa tyyliä luodessa on siis ehdottoman tärkeää tuntea oma vartalo. Vartalotyyppi, sen mittasuhteet, parhaat puolet ja ne ”ei-lemppari”kohdat. Kun tuntee oman vartalonsa, saa itsestään parhaimman irti, oppii tuomaan parhaita puolia esille ja välttyy nopeilta heräteostoilta.

Olin itse lauantaina juontamassa upeaa iltagaalaa ja sain pitkästä aikaa pukeutua pitkään iltapukuun. Vaikka itse sanonkin, tämä kyseinen puku tuo kyllä minusta sen parhaan esille. Puvun malli, materiaali sekä väritys on täydellinen 🙂
Se korostaa ihanasti vyötäröä, peittää leveän lantion ja tuo massaa rintojen kohdalle. Värikartassa olen talvi ja siksi musta-valkoinen on minulle omiaan.

Nyt haluan jakaa teidän kanssanne vielä vartaloanalyysin tekemisen eli mukavaa itsetutkiskelua luvassa -tällä kertaa ilman mittanauhaa. Seurana kokovartalopeili, lasi punaviiniä, ystävä tai yksinään. Jokainen tavallaan, mutta mielellään ilman puolisoa, koska puolisot ovat meitä kohtaan (onneksi!!) liian lempeitä ja totuus ei välttämättä tule heidän suustaan. Tämän tyyppisen vartaloanalyysin tekemisen olen oppinut Stailauskoulussa ja pääsin syventämään oppimaani opiskellessani BC-värikonsultiksi. Tällä viikolla menen taas VILAAN ottamaan uusia kuvia, koitan löytää erilaisia kaula-aukkoja, neuleiden pituuksia ym. jotka liittyvät vartalomittasuhteisiin niin voin taas jakaa teille hyviä vinkkejä. Sitten päästään pikkuhiljaa asustamisen pariin ja väreihinkin! mitä se tarkoittaa??? Haloo 🙂 Paras hameen mitta on aina juuri ennen polvia päättyvä, niin että polvet näkyvät. Silloin sääret pääsee oikeuksiinsa! (Hameiden, housujen valinta).
– Sääret: pitkät, normaalit vai lyhyet? Ohuet, paksut, treenatut, sileät vai hoitamattomat? Aina piilossa pitkissä punteissa vai esillä upeissa hameissa? (Hameiden, housujen valinta).
– Jalkapöytä, varpaat: mitäs näistä tuumit? Onko jalan koko suhteessa pituuteesi hyvä? Rakastatko sandaaleita, onko varpaissa kaunis lakkaus vai eipä tule juuri kiinnitettyä huomiota? (kengät).

Näin kun olet katsellut itseäsi peilistä, olet toivottavasti paljon tietoisempi omasta vartalostasi -sen parhaista puolista, mittasuhteista, vartalotyypistä. Mitä haluat pukeutumisella korostaa, mitä piilottaa? Löytyikö joku asia, mihin et ole aiemmin niin kiinnittänytkään huomiota? 🙂 Muista nämä oppimasi asiat ensi kerralla kun teet ostoksia!