Heippa ihanat,

tämä ihana kevät ja ihmisten paluu työpaikoille on saanut tämän yrittäjän kiireiseksi stailausten ja värianalyysien muodossa. Näköjään, kun pari vuotta viettää etäillen kotona, niin meinaa oma tyyli välissä jo hukkua. Kiitos siis tuhannesti, kun olen saanut auttaa teitä oikeiden värien löytämisessä ja upeiden tyylien luomisessa. Näiden parissa jatkan edelleen ja paras palkinto on hymy asiakkaan kasvoilla!

”Olit niin ammattitaitoinen, ikinä en itse olisi rohjennut valita sitä punertavaa neuletta, se on mun lemppari, saa kasvot loistamaan. Enkä olisi vyötäröä koskaan tuonut esille. Sain rohkeutta käyttää värejä enemmän! Kirjalliset neuvot sekä kartta kotona on hyvät, niin ei opit unohdu.
Piste Iin päälle oli meikki ja itselle sopivat tuotteet ja tilauksen helppous. Oli huikea synttärilahja itselle ja olo stailauksen jälkeen lähes kuin kuningattarella. Hurjan kiitollinen ja oikein lämmintä kesää! Terkuin Leena”

Tänään tein itselleni meikin mun uusilla lempparituotteilla. Olen tässä kevään aikana siirtynyt käyttämään Oriflamen tuotteita. Pidän siitä, että Oriflamelle luonto on tärkeä osa toimintaa ja Oriflamella on mahdolllisuus tarjota ihmisille turvallisia, luotettavia ja ympäristöä kunnioittavia tuotteita. Lisäksi tuotteet ovat hinta-laatusuhteeltaan oikein erinomaisia. Tässä siis yksi esimerkki mukavasta arkimeikistä työpäivään:

Meikkipohjaksi laitoin tänään Oriflamen uutta puikkona olevaa meikkivoidetta! Siis sellainen puikko, mitä muistan käyttäneeni viimeksi joskus 2000-luvun alussa =D Mutta täällä ne on taas, ja hienosti toimii. Mulla sävynä Ivory Nude – toimii vielä, mutta jahka auringon tuoma rusketus syvenee niin pitää vaihtaa tummempi sävy. Mutta tykkään puikosta, tekee mattaisen pinnan ja tasoittaa hyvin. Mikäli on ulkona päivän, niin sitten kannattaa valita esim. CC voide, jossa myös 25 aurinkosuojakerroin!

Ehdoton omaksi suosikiksi on noussut kulmaväripaletti, missä on puuterimainen koostumus. Oon aina näiden kulmien taistellut, milloin käyttänyt kynää isolla tai pienellä päällä, geeliä harjassa tai vahaa siveltimellä mut nyt tää on aika helppo ja kiva saada asettuun. Paletissa on 3 ruskean sävyä ja niitä voi käyttää myös luomille tai alarajaukseen kuten tässä. Vähän helmiäistäkin luomiväriä laitoin joukkoon alas, tää paletti käy kans luomiväreiksi ja ruskeita voi käyttä kulmiin 🙂 Itse vaalea luomiväri tässä meikissä on tehty voidemaisella luomiväri puikolla, värinä Soft Nude. Kivasti vähän helmiäistä luomelle vahvan rajauksen kaveriksi. Rajata tykkään tussilla, mustalla yleensä. Joskus leikittelen muillakin väreillä, laittelen niistä sit erikseen kuvaa kun innostun. Ripsissä Oriflamen yksi suosituimmista ja palkituista tuotteista, Wonderlash. Mulla on ainakin pysynyt, ei varise päivän mittaan mikä on aina ripsarin perusedelletys!

Aijoo, ja poskille laitoin myös inasen nättiä roosaa ja poskipäille helmiäistä sekä poskiluun alle hieman muotoilua varten aurinkopuuteria. Nää löytyy kans kaikki samasta muotoilupaletista. Mulla on tosiaan kylmä poskipuna, mutta vaihtoehtona on myös persikkainen lämmin vaihtoehto!  Ja huulipunaa en juurikaan käytä, joten sipaisin huuliin hoitavaa huulivoidetta, jossa tulee huuliin hyvin kevyt sävy.

Ja mitähän mulla meni, about 10 min kun meikki oli valmis =D Vaan mä meikkaan kyllä melkein joka päivä, niin aika kehittynyt on jo nopeus ja meikkirutiini. Iltameikkiin meneekin sit hieman pidempi aika. Mut nopeet, 2 min – helpot ja jokapäiväset on meikkivoide, ripsiväri ja kulmat – se tuo jo kivasti iloa ja itsevarmuutta päivään!

Aurinkoista päivää ja tyylikästä kesää,
terkuin Kati

ps. Huomasin tossa, että mulla oli jääny yks blogiluonnos kevätmekoista postaamatta, joten koitanpa saattaa sen loppuun ensi viikolla!