Olin kuluneella viikolla päiväristeilyllä Tallinnassa. Sää suosi ja saatiinkin paluumatka nauttia auringosta laivan kannella 🙂 Tähän blogikirjoitukseen sain idean Tre Looks -blogista, jota kannattaa myöskin seurailla. Tre Looks esittelee katutyylejä Tampereella. Tässä blogissa esittelen näin ollen teille yrittäjäystävieni kesätyylit laivareissulla!

Oma tyylini heti ensimmäisenä 🙂 Kati, 30-v.
Aurinkolasit huikee löytö Prismasta, 9,90€!! Tummat, mutta kiva kukkakirjailu sivulla. Pinkki tuubihuivi löytö kirpparilta muutaman vuoden takaa -helppo kaveri, sopii tummien vaatteiden kaveriksi tuomaan väriä ja taas yksivärisyytensä puolesta sopii kaveriksi myös kirjaville vaatteille.
Tunikaa koitin muistella, mistä olen ostanut. En muista, vaan sen muistan, että se oli minulla päällä jo 14.8.2010 kun menimme mieheni kanssa kihloihin. Eli hyvin on palvellut ja yksi lempparitunikoistani, ehdottomasti 🙂
Kiiltopintaiset legginsit on H&M raskausmallistoa (palvelee hyvin näin raskauden jälkeekin..) ja ballerinat on Eccon pehmeä ja ihanat nahkaiset tämän kesän uutuudet. Mitäs pidätte kokonaisuudesta?

IMG_0251

 

Tässä ihanan värikäs Sirpa, 47-v.! Sirpa onkin ammatiltaan vaatemyyjä ja Boutique Oonan omistaja.

IMG_0248

Sirpalla on ihana värikäs silkkipaita, kevyt kesäkeleille Pret-mallistosta. Päällä Soaked in Luxuryn neuletakki ja jalassa äärimmäisen mukavat matkahousut kuminauhavyötäröllä -on joustavat, saa syödä buffetissakin niin paljon kun jaksaa 🙂 Kengät, jotka nekin ihanat värikkäät, on Eccon mallistosta. Motto kuuluu: ”Mitä tahansa kunhan ei mustaa”. Kaikki Sirpan vaatteet on tottakai hänen omasta liikkeestään 🙂

Seuraavaksi iloinen Tarja, 58-v. -edellisen vastakohta nimittäin Tarjan päältä ei juuri muuta kuin mustia vaatteita löydy. Toki työssään Aila-Inkerinä Tarja pukeutuu huomattavasti värikkäämmin!

IMG_0249

Tarja kertoi, että päivän ”tyylin” oli valinnut niin, että nappasi vaatekaapin perältä jotkut ”ryysyt”, mitkä päälle mahtuvat =D Ja vaatekaapissa ei juuri ole kuin mustaa ja muutama harmaa vaate. Ai ai Tarja! Mutta musta kuulemma hoikentaa 😉 Pilkullinen trikoojakku H&M, musta pusero Seppälästä, farkut Stokkalta ja sentään ihanan pirteät punaiset Avan kengät Tunnelin kengästä.

Ilona, 53-v. viettää kesää siirtolapuutarhamökillä ja nauttii kun pääsee näkemään työnsä jäljen. Niinpä bikinit ja maksimekko on ollut sopivin tämän kesän vaate, mutta laivalle päälle löytyi jotain näin tyylikästä!

IMG_0243

Ilona valitsi vaatteensa kesäisen fiiliksen mukaan! Ja se toimi, sää oli mitä parhain! Ilonalla on Housen pinkki toppi, hieno pitsinen huivi/poncho on Betty Barcklayn mallistosta, upea ja edullinen löytö Kekäleestä! Myös valkoiset farkut on Kekäleestä Minimum -mallistosta, tyylikkäät revityt ja äreät 😉 Pitsiballerinat on SkoPunktenista, vyö H&M ja aurinkolasit aidosti retroa 80-luvulta. Ilonan koru on ”paha silmä” -eli suojelee pahalta, turkista ostettu.

Kata, 53-v. on värimaailmaltaan syksy ja pukeutuukin syksylle sopivasti ihanaan turkoosiin! Kata on asiakaspalveluvalmentaja ja hänen sivupersoona Aira S. Amulin tsemppaa niin isoja kuin pienempiäkin ihmisjoukkoja 🙂

IMG_0261

Katan paita on Indiskan, ostettu Tukholmasta. Joustavat farkut on KappAhlista ja tunikan alla oleva hupullinen toppi on H&M:ltä. Katalla oli reissulla päällään poikkeuksellisen vähän väriä! 🙂 Reissulla hän valitsi rennot vaatteet, joilla on mukava hengailla laivalla. Kengät on Vagabondin ja aurinkolasit aidot Raybanit. Kata hämmästytti meitä kaikkia taidoillaan rajata huulet ilman peiliä!!!!

Susan, 50-v. omistaa monelle meistä tutun Iloinen Keittiö -liikkeen Ideaparkissa ja Willassa. Hän kertoi valinneensa reissuun vaatteet, jotka korostavat Rhodokselta hankittua rusketusta.

IMG_0246

Susanilla oli valkoinen pusero KappAhl sekä ihanat roosan väriset 7/8 housut sekä vyö H&M. Korut ovat Iberon ja ostettu nimenomaan housuja silmällä pitäen. Ja tyylikkäät korkkarit ovat Brysselistä ostettu. Tyylin ”rikkoo” kello, joka on osa Susanin juoksijan identiteettiä. Koska Susan on ”hyvä jätkä”, ei tyyli saa kuitenkaan olla liian pehmeä ja naisellinen 🙂

Kiitos ystävilleni onnistuneesta matkasta ja lupautumisesta osallistua blogiini! Ja teille ihanat lukijat pystyin toivottavasti tarjoamaan uusia tärppejä kesätyyleihin! 🙂