Olin jo päättänyt, että tänä kesänä en osta uusia vaatteita, koska ne jäisi vähälle käytölle. Tarkoitus on kuitenkin palata takaisin ”normaali”kokoon, eli siihen itseni näköiseen vartaloon, jossa viihdyn. Vaa’an lukema ei ole minulle niin tärkeä kuin, se että kroppa tuntuu omalta ja hyvältä ja että mahdun jossain vaiheessa taas olemassa oleviin vaatteisiin. Tällä hetkellä käytössä on muutamat Zizzin ihanat kesähousut (pussifarkut), imetystoppeja ja pari joustavaa trikoomekkoa.

Mutta sitten tajusin, että tälle kesälle on omien kolmekymppisteni lisäksi tulossa ainakin kahdet häät sekä pari juontoa ja niihin ei viitsi pussifarkuissa tai päälle väkisin kiskotusa makkarankuoressa mennä. Siksipä armahdin itseni ja lähdin kaupoille. Tavoitteeni ostaa mekko, joka on juuri nyt tällä hetkellä sopiva (koska pieniä on odottamassa vaikka hurumycket) sekä hyvät ballerinat/muut kengät nyt kesäksi.

Tässä omat löydökseni tämän kesän juhliin  – ja vähän arkeenkin, koska mopo lähti käsistä.. Se on siis tosi harvinaista kun nainen lähtee shoppailemaan. Eli kotiin tuli enemmänkin kuin vain yksi juhlamekko ja yhdet kengät. Mitä tykkäätte? 🙂 Itse olen kyllä harvinaisen tyytyväinen löydöksiin ja nyt on hyvä fiilis, kun on väliaikaisesti myös käytössä nättejä vaatteita, mihin mahtuu ilman ressiä. Hyvä minä!

Ehkä tälle shoppailureissuille ja sille, että tarkoitus on näyttää UPEALTA, eikä laihalta johdatti osaltaan myös Ellun viime viikkoinen blogikirjoitus ”Ikuinen läski” -kannattaa lukea.

IMG_9541

Ihana PITKÄ maksimekko, riittää pituus korkkarien kanssa myös mulle, wau!!! 🙂 Vaikka kukat oli oranssit (ei mun värikartasta), kokonaisuus oli niin makee, etten antanut pienen syrjähypyn haitata. Tämä löytö oli Momentin alennusrekistä!

 

Mekolle kaveriksi löytyi myös kevyt, kylmäbeige neuletakki.

Mekolle kaveriksi löytyi myös kevyt, kylmäbeige neuletakki. Koskarin Moment -alennuksesta myös (siellä muuttomyynti menossa, paljon edullisia merkkituotteita).

Maksimekon kaveriksi löytyi Riekerin tasapohjaiset sandaalit. Lasten perässä ei korkkareissa juosta -juhlissakaan (tai ainakaan minä en juokse).

Maksimekon kaveriksi löytyi Riekerin tasapohjaiset sandaalit. Lasten perässä ei korkkareissa juosta -juhlissakaan (tai ainakaan minä en juokse). Näillä pysyy perässä ja on silti nätit kengät <3

 

Tämä pääsi päälle omille 30-v. synttäreilleni :) olen tyytyväinen!

Tämä pääsi päälle omille 30-v. synttäreilleni 🙂 olen tyytyväinen!

 

IMG_9547

Sitten alkoi sovitusrumba Moda Aukiassa, mistä mukaan tarttuikin hieman enemmän vaatteita kuin piti 😉

IMG_9549

Esimerkiksi tämä ihanan raikas kukkamekko, jonka kanssa meinaan suunnata tulevan viikonlopun hääjuhliin (toki mieli voi vielä muuttua ennen huomista)..

 

Sitten tämä luumunvärinen ihanuus. Tällä juontamaan bisnesseminaaria kesäkuun puolivälissä.

Sitten tämä luumunvärinen ihanuus. Tällä juontamaan bisnesseminaaria kesäkuun puolivälissä.

 

IMG_9550

Sitten löytyi toinen tarpeeksi pitkä maksimekko!!! (Moda Aukia, s.t.i.) Tämä trikoota, meneen sekä arkeen että juhlaan asustamisesta riippuen.

IMG_9551

Että vielä on tsäänssi, että sinne häihin lähdetäänkin tässä mekossa -imetys olisi helpompaa tässä mekossa 🙂 Nyt kun joutuu muitakin kuin ulkonäköasioita ottamaan huomioon.

IMG_9556

Nyt Moda Aukiaan (Koskikeskus), jos olet etsinyt tarpeeksi pitkää maksimekkoa tai -hametta! Tämäkin aarre lähti matkaan, Comman upea maksihame. Ja kaverina alennuksesta löytynyt Hugo Bossin paita 😉

Näiden kaveriksi esim. ihanat vaaleat pitsikoristellut kangaskengät.

Näiden kaveriksi esim. ihanat vaaleat pitsikoristellut kangaskengät.

 

IMG_9557

Ja tässä hameen kaverina liivi -LIIVI on liian vähän suosiota saanut varsin mainio asuste. Sopii monenlaiseen käyttöön, joten tämä lähti myös matkaan. Mulla on entuudestaan yks tosi makea musta lyhyt nahkaliivi mutta tämä hieman pidempi ja värinä tummasininen. Huippulöytö!

IMG_9554

Shoppailukaverikin oli varsin rauhallinen ja viihtyi hyvin mummin sylissä sovitusta seuraten.

IMG_9581

Ja vielä nämä Eccon mahtavan pehmeät ja hyvät ballerinat lähti matkaan.