Kesän korvilla monia askarruttaa juhlapukeutuminen tai kesän trendit. Aamulehti pyysi minua kommentoimaan valitsemiaan kesän trendejä. Lehti ilmestyi 27.5., tässä kuva jutusta. 


Aamulehden toimittaja Nette Tuominen oli valinnut kesätrendeiksi mm. rennot college-paidat. Kaupoissa liikkuessa niitä onkin näkynyt -VILAssa mm. aivan ihana pitkä tunikamallinen vaakaraidallinen collegepaita. Collegepaita on rento päällä ja parhaiten se toimii yhdistämällä toki farkkujen, mutta myös puolipitkän tai maksihameen kanssa 😉 Ja korkkarit jalkaan!


Trendeiksi oli valittu myös kahdet erilaiset kengät; valkoiset avokkaat sekä Nokian kiilakorkoiset saappaat. Molemmissa on sitä jotain! Valkoiset avokkaat on todella tyylikkäät, ne täydentävät asun kuin asun. Korkea ja kapea korko keventää ja tuo tyyliä esim. farkkujen kavereina mutta sopivat passelisti myös juhlaan. Kiilakorko saappaat taas ovat kesäsateiden pelastus -ja mitä erinomaisin valinta mm. festareille!

Nuorille suunnatussa TV-sarja Summerissa oli myös teemana juhlapukeutuminen ja etiketit. Olin vierailevana stylistinä sarjassa ja stailasin Summerin juontajan juhlaa varten. Kuvaukset suoritettiin VILAssa, missä on todella upeita hameita ja mekkoja kesän juhliin! Jakso nähtiin 16.6. mutta sen voit katsoa myös täältä: http://areena.yle.fi/tv/2253008. Pukeutumiseen keskittyvä osuus on heti ohjelman aluksi.


Huhtikuun MeNaiset -lehdessä puolestaan annoin tyylivinkkejä yhdessä toimittaja Marjut Laukian kanssa kevään XL-muotiin. Jutussa kehoitetaan tuomaan kurvit esiin 🙂 Tärkeää on ottaa huomioon, että upeat ja muodokkaat naiset eivät käytä liian pieniä koruja tai kuoseja eli piperrys pannaan. Kaulaan valitaan näyttäviä ja suuria koruja ja kuosit saavat noudetella samaa kaavaa. Sen sijaan hoikat ranteet ja nilkat saavat näkyä, 3/4 hihan pituus on erinomainen ja sillä saa myös vyötäröä esiin. Jos ihminen on muodoiltaan pyöreä, vastakohtaisuutta kannattaa hakea mm. laukuista. Kun valitsee kulmikkaan laukun pussukka mallisen sijaan, kokonaisuus on tasapainoisempi eikä pyöreys korostu. 

Henkilökohtaisten stailausten lisäksi pidän myös Toimiva tyyli -koulutuksia yrityksille ja ryhmille. Koulutukset on kysyttyjä ja kannattaa olla ajoissa yhteydessä, mikäli teillä haluttaisiin vinkkejä siihen, kuinka olla parhaimmillaan -päivittäin!


Minuun saa myös ottaa yhteyttä yllä, jos stylistin apua tarvitaan yllä olevien kaltaisissa jutuissa -annan mielelläni pukeutumisvinkkejä tai lähden mukaan toteuttamaan erilaisia muodonmuutoksia. 


Toki nyt olen jäämässä äitiyslomalle, esikoisen laskettu aika on 17.8.2014. Vaikka äitiyslomaa vietänkin ja pienokainen menee töiden edelle -koitan jatkaa töiden tekemistä pienessä määrin jo loppusyksystä. Joustavan keikkatyön etuna on, että pystyn silloin tällöin koulutuksia tekemään ja asiakkaita ottamaan vastaan  🙂