Moikka 🙂


Eilen olin juontamassa Rock-teemaista yritysjuhlaa Helsingissä, tässä illan juontolook. Hyvin meni ja kiva keikka oli. Nyt kuitenkin lisää tyyliasiaa.

Toimiva tyyli koostuu viidestä perusosasta. Jotta ensivaikutelma olisi halutunlainen, on tiedettävä mistä se koostuu. Vaikka me pukeutuisimme kuinka tyylikkäästi, mutta emme kanna vaatteita riittävällä itsevarmuudella niin viesti vastaanottajalle jää ristiriitaiseksi. 


Ensivaikutelman luomisessa sillä mitä sanot on vain 7% merkitys. Loput 93% riippuu ulkoisesta olemuksesta, eleistä, ilmeistä, ryhdistä (55%) ja äänestä (38%). Tästä syystä on ensiarvoisen tärkeää, että viihdyt niissä vaatteissa, jotka olet tänään päättänyt laittaa päällesi 🙂


Oscar Wilden sanoin: ”Ole oma itsesi. Muut ovat jo varattuja.” Parasta on luoda aito ensivaikutelma. Jos yrität esittää jotain mitä et ole, se paistaa läpi (paitsi näyttelijät ovat poikkeus -he ovat opetelleet hallitsemaan eleitä ja ilmeitä). Hehku ja ulkoinen kauneus kumpuaa sisältä. Ennen kuin muut voivat kahdehtia upeata lookkiasi, sinun on itse viihdyttävä siinä ja koettava se omaksesi. Hymy on ehdottomasti meidän tärkein -ja kaikenlisäksi edullinen, asusteemme. Hymy tekee hyvää mille tahansa asuvalinnalle. Hymy myös kertoo, että viihdyt vaatteissasi, helpottaa vieraiden tapaamista ja tuo ihanan valonpilkahduksen tähän pimenevään syksyyn. 


Astele siis reippaana ja hyväntuulisena omassa tyylissäsi. Rakasta itseäsi, hymyile ja ole valmiina kohtaamaan päivän haasteet. Kannattaa katsoa ihaillen sitä tyyppiä, joka peilistä katsoo -sen kanssa kun tulee olemaan joka päivä. Peilille kannatta myös flirttailla ja ihailla omia kurvejaan 😉 Ei meistä kukaan ole eduksi jos pönötämme siinä peilin edessä ja tihrustamme suurennuslasilla pieniä epäkohtia. Ne epäkohdat opimme piilottamaan, seuraavassa blogikirjoituksessa pääsemme vartaloanalyysiin. Mutta sitä ennen, etsi kropastasi ne asiat, jotka mielestäsi ovat ne parhaat jutut ja korosta niitä pukeutumisellasi. Kuten VILAn kassissa sanotaan:

Mukavaa viikonloppua!