Kesä meni, ja yleensä mekot siirretään kaapin perukoille viimeistään tässä vaiheessa syksyä, kun lehdet alkaa tippua puista ja lämpömittari näyttää aamulla lähemmäs nollaa kuin kymmentä. Pitkä ja pimeä talvi tarvotaan läpi lempifarkuissa ja kun kevät koittaa, viimeistään vappuna, mekot kaivetaan taas esiin!

Mulla on paljon mekkoja ja olen myös itse sortunut aiemmin yllä mainittuun kaavaan poikkeuksena tietysti juhlat. Vaan nyt havahduin – miksi mekoista saisi nauttia vain kesällä? Miksei mekkoja voisi käyttää ympäri vuoden, jos ne kerta on se oma juttu ja niistä tulee hyvä fiilis? Aivan. Totta kai voi! Siispä, esittelen teille seuraavaksi kolme uutta tän syksyn mekkoa, joihin olen tällä hetkellä hullaantunut!

Tsekatkaapa vaikka näitä upeuksia! Tää VILAn ihana syysuutuus menee kivasti sekä töissä että pikkujouluissa. Tässä oon pukenu tän ihanan tumman vihreen mekon nahkaleggareiden ja saappaiden kanssa, mut sitten juhlavamman version samasta mekosta saa sukkahousujen ja avokkaiden kanssa. VILAn verkkokaupasta löytyy samasta mekosta myös kaunis beige versio kultaisella kimalteella.

Kaupallinen yhteistyö. Vaatteet saatu, VILA Koskikeskus.

Oman mekkosi voit tilata VILAn verkkokaupasta tai poiketa Koskikeskuksen myymälässä. Kuvan mekko koko M.

Seuraavat kaksi alla olevaa mekkoa on puolestaan Kekäleen (Koskikeskus, Tampere) myymälästä. Mun mielestä tämmöset pitkät, rennot viskoosisekoite mekot on just parhaita, koska niitä voi käyttää ympäri vuoden! Ne on tarpeeksi kevyitä kesällä ja talvella päälle voi laittaa vaikka lämpimän neuletakin tai räväkämmän lookin saa nahkatakin kanssa!

Molemmat mekot on Y.A.S. mallistosta, just sopivasti ”rennon istuvia”, toimii vyöllä tai ilman! Musta nahkavyö on mun luottoasuste, sillä saa moneen tunikaan ja mekkoon tarvittavaa asennetta ja vyötäröä tuotua kauniisti esiin!

Kaupallinen yhteistyö. Mekko saatu, Kekäle Tampere.

”Tämä tuote sisältää LENZING™ ECOVERO™ -viskoosikuituja. Ne valmistetaan selluloosasta, jota saadaan kestävästi hoidetuista metsistä, ja niiden tuotantomenetelmien ympäristövaikutukset ovat tavallista pienemmät.” Tähän moniväriseen upeuteen pääset tutustumaan tarkemmin tästä linkistä ja samantien vaikka tilaamaan itsellesi! Mun päällä koko M. 

 

Kaupallinen yhteistyö. Mekko saatu, Kekäle Tampere.

Tämä mekko löytyy puolestaan suoraan tämän linkin takaa. ”Y.A.S naisten maksimekko, jossa kaulus. Mekon edessä napitus ylhäältä alas asti. Normaali istuvuus ja kevyt kangas tekevät mekosta tyylikkään valinnan moniin eri tilaisuuksiin.”  Aivan täydellinen, mulla koko M. 

Yhdistin tähän mekkoon näin syksyisenä päivänä fuksian väriset sukkahousut ja rokit maiharit. Toimii! Takki päälle ja menoks!

Ihanaa syksyä! Toivottavasti säkin pidät tänä vuonna sun suosikkimekkoja ympäri vuoden! Nautitaan mekoista <3
terkuin Kati