Viime viikolla Facebookin Toimiva tyyli -sivustolla käytin 5 päivän ajan kotelomekkoa eri tavoin puettuna. Muutama vissiin tästä innostuikin ja kaivoivat kotelomekon vaatekaapin perältä taas käyttöön 🙂 Ihan huippu juttu!


Nyt muistuttelisin toimivan vaatekaapin rakennuspalikoista. Tärkein on hankkia omien värien mukaiset perusvaatteet:

– muutama neuletakki/jakku ihan oman tyylin mukaan
– kotelomekko tai muu tunika ym.
– kahdet housut, esim. farkut tai suorat housut
– hame (jos käyttää hameita)
– eri värisiä toppeja, trikoo puseroita, lyhyt hihaisia yläosia
– PAAALJON koruja, huiveja, vöitä sekä muita asusteita.

Tällaisilla palikoilla saa jo hurjan paljon erilaisia asukokonaisuuksia tehtyä. 


Tässä blogikirjoituksessa näette nyt kuvia viime viikolla pitämäni kotelomekon eri tavoin asustettuna. Ja jotta näette, miten toimiva vaatekaappi käytännössä pelittää, niin kuvasin vielä sitten farkut +  valkoisen topin samoin tavoin asustettuna kuin kotelomekko viime viikolla. Vaihdoin siis perusvaatteet alle ja sain taas täysin uudenlaisia asukokonaisuuksia kuin kotelomekon kanssa! 


Vaatteiden ja asusteiden kanssa pelailu on todella hauska leikki, kun tähän oikein pääsee kunnolla sisälle. On niin mahtavaa rakentaa erilaisia asukokonaisuuksia ja yhdistellä eri osia toisiinsa. Kun tarpeeksi harjaantuu, se onnistuu jo kaupassa käydässä. ”Tämä yläosa käy niiden ja niiden housujen kanssa, ja jos nappaan tuon neuletakin vielä se käy tähän sekä muihin jo vaatekaapissa oleviin.” Ei tule tehtyä turhia ostoksia, kun kaikki pelaa keskenään, niin välttyy kaapissa lojuvilta vaatteilta. 


Alla olevista kuvista muuten huomaa mikä merkitys on kengillä! Nappasin nuo farkkukuvat tänään illalla kotona ja ryhti on huomattavasti parempi mekossa, kun on korkkarit jalassa! 🙂 Ja koko asu kaiken kaikkiaan puetumman näköinen, mutta ei anneta sen nyt haitata.

Musta kotelomekko sai kaveriksi mustat legginsit sekä leopardi-neuletakin ja pinkin huivin sekä korun.
Ja tässä sama neuletakki alla perusasuna tummat farkut ja valkoinen toppi
Kotelomekko harmaan neuletakin, tuubihuivin ja ison vyön kanssa. Huomaa myös pirteät pilkulliset sukkahousut. 
Ja toimii myös farkkujen kanssa! 
Keskiviikkona oli jakun vuoro. Musta jakku sai kaveriksi violettia korun ja huivin muodossa. 

 

Jakku tuo ryhtiä myös farkkuihin!
Torstaina puin kotelomekon alle valkoisen trikoopaidan ja päälle liivimekon. Mausteena oli valkoiset legginsit, huivi ja tupsukoru. 
Liivimekko on kiva asuste myös farkkujen kanssa.
Perjantaina oli pinkkipäivä! Neuletakki, huivi, vyö sekä kengät (jotka ei näy kuvassa) olivat pinkkiä. Tuli mustasta kotelomekosta oikein sähäkkä!
Ja sama setti eri perusasun kanssa. Tykkään myös tästä! 

Mitä mieltä olette? Kivaa vaihtelua saa pienin muutoksin! 🙂 

Olettehan muistaneet kaikki ottaa haasteen vastaan ja osallistua ”En pukeudu mustaan” -tapahtumaan? Toukokuun alussa 4.-10.5. aion pukeutua koko viikon väreihin ja mustia vaatteita ei mun päällä nähdä -toivottavasti ei sinunkaan! 🙂