Kävin viime viikolla VILAssa ottamassa uusia kuvia, asustin nukkeja reilun pari tuntia ja tässä hieman vinkkejä taas 🙂 Keskityin nuken pukemisessa asustamiseen; kuinka helposti perusasusta saa aivan erilaisen vaihtamalla asusteita! Ei tarvi joka päivä vaihtaa koko vaatekertaa, voi hyvin käyttää samaa mekkoa tai ylä- ja alaosaa vaikka koko viikon töissä, kun vaan vaihdamme asusteita. Naiset monesti ajattelee, ettei voi pitää samoja vaatteita montaa päivää peräkkäin, koska ”joku muistaa että oli eilen samat”. Minusta tämä on hieman huvittavaa -mutta tällaisia me naiset olemme 🙂 Asustaminen toimii myös, mikäli on töistä suoraan meno esim. illalliselle tai teatteriin, aina ei ehdi kotiin vaihtamaan vaatteita, mutta riittää kun ottaa mukaan muutamat asusteet vaihdokiksi. 


Esimerkki 1, mustat joustavat suorat housut ja kirkas pinkki pusero.


Vaihtamalla neuletta, jakkua, huivia, koruja ja vöitä saatiin 6 täysin erilaista ilmettä!

Ensimmäisenä rento pitkä neuletakki yhdistettynä tuubihuiviin.
Sama perusasu aivan eri näköisenä kun neuletakki vaihtui jakkuun ja huivin lisäksi puettiin näyttävä koru. 
Sama jakku sekä huivi, nyt korun tilalla vyö. Vyö korostaa kivasti vyötäröä ja antaa ilmettä yksiväriseen puseroon. Vyön voi pukea myös jakun päälle, mikäli jakkua pidetään kiinni.
Kun huivi jäi pois, asusta tuli heti virallisemman oloinen. Suurempi koru toimii myös yksinään jakun kanssa. 
Tässä vaihdettu musta jakku tyylikkääseen harmaan sävyyn ja huivi otettu pois. Nyt pelkkä lehtikoru toimii katseen vangitsijana.
Joskus pelkkä koru riittää 🙂

Mikä on sinun luottoasusteesi? 🙂 Näihinkin vielä vaihtamalla laukkua ja kenkiä, ilmettä saadaan edelleen muokattua! Kannattaa siis käydä läpi ne omat asusteet ja ehkä piristää vaatekaappia muutamalla uudellakin. Asusteet on helppo ja edullinen tapa saada uusi fiilis vanhaan vaatteeseen!

Lisää asustamista luvassa pe-su 15.-17.11. Suomen Kädentaidot -messuilla Tampereella. Pidän perjantaina ja lauantaina E-hallissa stailausnäytöksiä, tervetuloa seuraamaan 🙂 Olen myös tavattavissa osastollani E625 koko viikonlopun ajan!

-Kati