Viikonloppuna olin mukana Suomen Kädentaidot messuilla Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa. Viikonloppu oli ihan mahtava, tapasin paljon uusia tyylin luomisesta kiinnostuneita ihmisiä, sain pitää täysille katsomoille Toimiva tyyli -näytöksiä eri teemoin ja vaihtaa kuulumisia muiden alan tekijöiden kanssa. 


Toimiva tyyli -näytökset noudattelivat blogini mukaisesti teemoja, jotka mielestäni johtavat oman tyylin luomiseen ja siihen, että on parhaimmillaan joka päivä 🙂 Päivän ensimmäinen näytös oli otsikolla ”Tunne vartalotyyppisi”, toinen ”Miten käytän asusteita” ja kolmas ”Stailausnäytös kauden juhliin”. 


Tässä muutama kuva näytöksistä, perjantaina mallina toimi ihana ystäväni Kaisa <3 Kiitos!

Kaisan upea kotelomekko Elinadesing, rento neuletakki ja pipo Mukava ja laukku Birgit Pyykkö.

Tässä kuvassa vaihdettu hieman lookkia, kuvat näytöksestä ”Stailausnäytös kauden juhliin” eli nähtiin miten upea Elinadesing-kotelomekko sopii sekä arkeen että juhlaan. Tässä verrattuna edelliseen vaihdettu vyö isompaan ja puettu se nyt neuletakin päälle. Oranssi teema on vaihdettu pinkkiin laukkua ja huivia myöden. Tuubihuivi Nunnun suunnittelema, käsin värjätty ja painettu! 


Lauantaina mallina puolestaan kuvankaunis Riikka! Hänellä myös mekot Elinadesing ja upeat kierrrätysnahasta valmistetut korut (jotka ei valitettavasti kuvissa juuri näy) ovat House of Simonelta, HoS. 

Välihuomatuksena; HoS on upean Tabletstrap keksinnön takana -suosittelen!!! 

(Tablet Strap -kiinnitysvyö on tablettitietokoneille kehitetty tyylikäs apuväline ja asuste. Sen avulla voit pyöritellä tablettia turvallisesti miten päin tahansa tilanteessa kuin tilanteessa käden väsymättä. Lisävarusteena on säädettävä hihna, jonka varaan voit pudottaa koneen vartalon sivulle. Tablet Strap valmistetaan kotimaisena käsityönä kierrätysnahasta ja sitä on saatavilla eri väreissä.)

 


Tässä aletaan päästä jo juhlatunnelmaan. Kotelomekko muokkautuu helposti arjesta juhlaan esimerkiksi asustamalla kotelomekko isoilla koruilla tai käyttämällä pukukukkaa, vyö vyötärölle, korkkarit jalkaa ja iltalaukku mukaan niin a´vot -eikun juhlimaan 🙂 


Kuvan upea punainen nahkavyö rusetilla sekä punainen kirjekuorilaukku ovat Birgit Pyykön käsialaa. 


Kotelomekko on myös yksi omista suosikki vaatteistani. Tässä kuva minusta messuilla; joka päivä alla perusvaatteena sama musta Jackpotin kotelomekko, se on vain puettu ja asustettu eri tavoin.

Perjantai: vähän villimpi lookki, VILAn aivan huikea eläinkuosinen pitkä neuletakki, tuubihuivi ja koru.

 Lauantai: Pinkki neuletakki, Jackpot, vyö ja huivi VILA. Enemmän väriä, ihan eri fiilis kuin perjantain lookissa vaikka perusvaate on sama. 

 Sunnuntaina vaihdettiin neuletakki jakkuun, tämä kuitekin rento harmaa jakku Esprit, lisänä huivi ja vyö.

Mikä näistä kolmesta lookista on mielestäsi paras? Osaatko itse käyttää asusteita ja muuttaa asun ilmettä? Kannattaa oikeasti panostaa asusteisiin ja opetella käyttämään huiveja, koruja, vöitä, laukkuja ym. monipuolisesti koska se helpottaa pukeutumista -päivittäin 🙂