Moikka,


nyt on kotiuduttu Teneriffalta (viikko sitten) ja ajattelin nyt laitella muutamia kuvia, miten käytin pakkaamiani asukokonaisuuksia loman aikana.


Tenerfilla Los Cristianosissa oli koko viikon puolipilvistä, noin 20 astetta, joten kävelimme paljon. Yhtään allaspäivää ei vietetty, ehkä vauvan (5kk) kannalta parempi niin. Onneksi siellä oli ihana rantakatu, joka meni aina Las Americakseen asti. Syötiin hyvin, katseltiin kauniita maisemia, otettiin mieheni kanssa pieniä kisoja (mm. ilmakiekko, korttipelit, koris ja minigolf kuuluvat suosikkeihin) ja muutama kiva kauppakin löytyi.

 

Tässä vasemmalla olevassa asussa lähdimme rantakatua kävelemään aamusella. Kun paistoi lämpimästi, neuletakin sai ottaa pois ja nauttia auringosta 🙂 Illalla muuten täysin sama asu, mutta shortsit (Guess) vaihtui pitkiin harmaisiin housuihin (Vila)!

 


Sitten minigolfia pelatessa nuo samat shortsit, mutta paita vaihtui löysään toppiin (H&M). Illalla taas harmaan topin kanssa laitoin jalkaan pallokuosiset värikkäät pitkät housut (Gina Tricot), (niistä unohtui ottaa kunnon kuva, mutta tässä pienokaisen kanssa). 

 

Myös legginsit tuli käyttöön iltasella, kun käveltiin ja sitten käytiin syömässä. Mustat legginsit (Vila) on kyllä yksi parhaita vaatteita ikinä, käy niin monen tyyppiseen settiin. Vasemmalla pinkki tunika ja oikealla musta-harmaa mekko (Bench). Nämä kuvissa näkyvät kaksi neuletakkia (Jackpot) palveli kyllä mainiosti koko reissun ajan ja sopi kaikkiin asuihin. 


Sitten ihana keltainen kesämekkokin pääsi yhtenä iltana päälle, kun mentiin oikein ”hienosti” syömään ja nautittiin herkulliset pihvit neidin nukkuessa vaunuissa. Keltainen on kesäisin ja lomalla ihana väri ja korostaa kivasti rusketusta. Muuten sitä käytän lähinnä asusteissa. 


Mutta näin näpsäkästi vaatteet riitti koko viikoksi, kun etukäteen vain katsoo ja suunnittelee asukokonaisuudet ja valitsee mukaan vaatteita, joita on helppo yhdistellä. 


Sieltä tosiaan kaupoista muutama vaate tarttui mukaan, mutta tulevat käyttöön vasta täällä Suomessa. Isosta Outlet myymälästä löytyi mageat harmaat/pinkit college housut ja vihertävä toppi pinkillä kuviolla. Mukaan tarttui myös kahdet tumman farkun väriset legginsit. Myös nämä ostokset katsottu niin, että helppo yhdistellä jo vaatekaapistani löytyvien vaatteiden kanssa.


Ja kun uusia vaatteita tulee, niin vanhojen on aika lähteä ja tehdä tilaa. Sisko laittoikin juuri hyvään aikaan viestiä ja kyseli kaveriksi kirpparille myymään. Ilmoittelen, jahka asia konkretisoituu ja ollaan myymässä, niin tervetuloa ostoksille sitten 🙂 Harkinnassa on tuo Hakametsän jäähallissa pidettävä kirppis, missä saa olla itse myymässä. Jos jolla kulla on siitä kokemuksia, niin kommentoikaa ihmeessä.


Mukavaa talvipäivää!